Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja web stranice www.mrazograd.hr

Dobrodošli na web stranice „Mrazograd“ koju je izradio i održava Exabyte d.o.o., Trg kralja Tomislava 3, 42000 Varaždin (u daljnjem tekstu: Exabyte). Exabyte vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svojih web stranica na domeni www.mrazograd.hr (u daljnjem tekstu: Domena), koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja web stranica (u daljnjem tekstu: Uvjeti korištenja). Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranica postavljene na Domeni.

Korištenjem web stranica Krede smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju.

Korisnici su dužni redovito provjeravati Uvjete korištenja, te se smatra da su korisnici korištenjem Domene ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim Uvjetima korištenja te da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti. Korisnici sami snose odgovornost za posljedice ne postupanja u skladu s ovom odredbom Uvjeta.

Ako niste suglasni s našim pravilima i Uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

Dostavljanje i korištenje pisanih ili crtanih autorskih radova

Exabyte putem ove Domene omogućava Korisnicima da putem web formulara na Domeni uploadaju pisma i/ili crteže koje su sami izradili ili koje su izradile treće osobe.

Ako su pismo i/ili crtež koje Korisnik dostavlja putem gore navedenih web formulara izrađeni od strane treća osobe koja je maloljetna, Korisnik koji Exabyteu dostavlja pismo i/ili crtež mora imati ulogu staratelja ili opunomoćenog odgojitelja. U svrhu možebitne potrebe za dokazivanje identiteta osobe koja je dostavila podatke putem web formulara na ovoj Domeni, za svaki popunjeni formula zabilježiti ćemo IP adresu s koje su podaci za web formular stigli.

Dostavljena pisma i/ili crteže Korisnik daje na neograničeno korištenje Exabyteu bez bilo kakve vrste naknade ili potraživanja prema Exabyteu.

Korištenje imena i prezimena kod objave autorskih radova

Korisnik dostavljanjem pisma i/ili crteža sa osobnim podatkom imena i prezimena daje Exabyteu pravo na pohranu i objavu imena i prezimena, uz zadržavanje svih prava, sukladno Pravilima Privatnosti, svim zakonskim i podzakonskim aktima o osobnim podacima Republike Hrvatske i Europske Unije.

Izmjene usluga, sadržaja i Uvjeta korištenja

Exabyte pridržava pravo izmjene Uvjeta korištenja u svakom trenutku bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama. Exabyte pridržava pravo ukidanja te promjene sadržaja i ponude kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio Domene, u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama. Exabyte pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge putem Domene u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili u potpunosti ograničiti pristup Domeni te pružanje određenih usluga u slučaju kršenja odredbi ovih Uvjeta korištenja.

Sadržaj internet stranica

Sav sadržaj koji se prikazuje ili nalazi na Domeni, uključujući ali ne i ograničavajući se na objavljeni tekst, grafike, ilustracije, fotografije, audiovizualne zapise, dokumente, podatke i informacije, ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez izričitog odobrenja Krede te na način koji je protivan ovim Uvjetima korištenja.

Sadržaj Domene zaštićen je u skladu s odredbama Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakonom o žigu te Kaznenim zakonom. Posebno je izričito zabranjeno mijenjati, objavljivati, prenositi, prodavati, prikazivati, prerađivati, kopirati ili na bilo koji drugi način iskorištavati sadržaj Domene, osim iznimno uz prethodno dobiveno pisano odobrenje Krede. Usluge i sadržaje Domene zabranjeno je koristiti u komercijalne svrhe na bilo koji način te koristiti na način koji je protivan ovim Uvjetima korištenja. Exabyte nije odgovorna za bilo koji oblik štete koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje Domene, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja Domene.

Ove web stranice sadrže informacije o trećim stranama i poveznice na web stranice trećih strana nad kojima Exabyte nema kontrolu. Kad god je to moguće, informacije i poveznice trećih strana označavaju se u skladu s izvorom informacija i domenama poveznica.

Exabyte na web stranicama koristi autorske fotografije koje sadrže (prikazuju) poslovna te promotivna grafička i web rješenja drugih tvrtki. Takve fotografije izričito su zaštićene zakonskim propisima o autorskim pravima i ne smiju se ni na koji način distribuirati, reproducirati i mijenjati te koristiti u vlastite osobne ili poslovne svrhe.

Korištenjem sadržaja Domene korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz neovlaštenog korištenja i korištenja suprotnog Uvjetima korištenja.

Exabyte ovim Uvjetima korištenja ne pokušava umanjiti bilo kakvu odgovornost vezanu za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Za sva pitanja i nejasnoće oko ovih Uvjeta korištenja, molimo da nas kontaktirate na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .